05/21/2022

CariCe

online filmovi sa prevodom

Home » Filmovi online sa prevodom

Filmovi online sa prevodom

Trebalo je petnaestak filmovi online sa prevodom godina da Ridley Scott dovede kuću Gucci na velika platna. Prošlo je kroz mnoge redatelje, od Ridleya Scotta do njegove kćeri Jordan Scott, pa čak i Wonga Kar-waija, prije nego što se Ridley vratio u redateljsku fotelju. Glumačka ekipa se jednako mijenjala i mijenjala tijekom svog dugog puta do izlaska, čak i tek prošle godine kada je Jeremy Irons zamijenio Roberta De Nira neposredno prije početka produkcije. Možda je trebalo dosta vremena, ali svakako je vrijedno čekanja.

Maurizio Gucci (Adam Driver) studira pravo, kako bi odredio vlastiti životni put daleko od obitelji Gucci. Na zabavi koju upoznaje, Patriziu Reggiani (Lady Gaga), koja je odmah oduševljena njegovim imenom. Patrizia vidi Maurizija kao put u dinastiju Gucci, s njim se sklapa romansa i oni se vjenčaju, protivno serije i filmovi online želji Maurizijeva oca. Isprva su autsajderi obitelji, sve dok ih Aldo Gucci (Al Pacino) ne pozove na svoj rođendan. Nakon što Patrizia pronađe put u obitelj Gucci, neće stati ni pred čim dok ne dobije ono što želi.

Ovo je epski krimić koji pokriva oko dva desetljeća obitelji Gucci. To je jako dug film, preko dva i pol sata, ali sve se čini potrebnim. Ovo je vrsta filma u koju se jednostavno možete potpuno filmovi online sa prevodom uživjeti. Vjerojatno postoje neke scene koje zapravo ne dodaju ništa, ali sve su to mali komadići veće slagalice. Oni više izgrađuju ljude i daju nam bolje razumijevanje o tome tko su oni mogli biti.

Predstave su fenomenalne. Adam Driver je izvrstan u svemu u čemu je. Ovo je njegov drugi film s Ridleyjem Scottom ove godine, drugi je zanemareni Posljednji dvoboj, a on je potpuno druga osoba u Gucciju. U svakom filmu u kojem je, on je potpuno drugačiji. Gucci je možda njegova najbolja uloga serije i filmovi sa prevodom do sada, puna je suptilnosti dok se mladi Gucci pokušava maknuti iz sjene svoje obitelji, a potom i supruge, dok pokušava postati sam sebi.

Lady Gaga za ovaj film zaslužuje drugu nominaciju za Oscara. Njena izvedba je savršena. Potpuno zaboravljate da gledate Gagu. Ona savršeno manipulira, sa zastrašujućom mješavinom zlokobnog. Koliko dugo prolazi da bi dobila ono što želi, a čini se da nije sigurna gdje će se zaustaviti na tom putu. Ona se mijenja filmovi online sa prevodom kako film napreduje i shvaća da nikada neće biti pravi Gucci, možete vidjeti kako je to frustrira s malim izrazima lica. Lady Gaga je izvrsna.

Jared Leto je izopćenik u filmu. Slično kao što je Paolo Gucci, kojeg glumi, prikazan kao izopćenik obitelji. Pretjeran je i pretjeran, a gotovo svaki put kad je na ekranu nasmije se. To je čudan kontrast u odnosu na ozbiljnu dramu ostatka filma, ali ste topli za njega kako film napreduje. On samo želi stvoriti serije i filmovi online vlastitu ostavštinu, bez puno talenta, i dovoljno je naivan da ne vidi da mu drugi to neće dopustiti. Paolovog oca, Alda, glumi Al Pacino koji je malo suptilniji, ali ipak jako zabavan kada je na ekranu.

House of Gucci puna je ekscesa, nevjerojatno je duga, s vrhunskom izvedbom Letoa, a govori o bogatstvu, pohlepi i kriminalu. Tonski je posvuda, ali ako vas klikne, čeka vas stvarno dobar provod, s vraški filmovi online sa prevodom sjajnim soundtrackom. Bez obzira na to, Driver i Gaga su jednako fenomenalni kao i uvijek i vjerojatno će dobiti zaslužene nominacije sa svih strana.